Acest site este inlocuit cu cel de la adresa: www.bisericaharularadgai.ro

This site is discontinued. The new site has no English or Francais version yet but you might find useful info on the Romanian version: www.bisericaharularadgai.ro

 

Tinerii ...

 

Tinerii au o activitate foarte intensă în cadrul bisericii având avtivităţi atât în biserică cât şi în afara bisericii, adică ieşiri mai apropiate sau mai depărtate de oraşul nostru, activităţi sportive (se poate vedea alaturat un meci de fotbal casnic) şi mai ales colaborări cu grupuri de tineri din alte biserici.

In cadrul întalnirilor de tineret avem un prim moment de închinare (cântare şi rugăciune), după care facem repetiţia necesară corului tineretului şi avem un studiu orientat pe probleme specifice tineilor.

De câţiva ani obişnuim sa avem câte o tabără de tineret în scopul studiului biblic. Studiul este condus de fratele păstor, iar momentele de rugaciune şi discutii libere sunt susţinute de fraţii păstori: Richard Redding şi Cornel Gheorghiţă. În poza alăturată se poate vedea o poză din tabara de studiu de la Marga

Locurile unde am avut tabere de studiu sunt : Debrecen (Ungaria - 1995), Moceriş (1998), Moneasa (1999), Şiştarovăţ (2000), Leuca (2001 şi 2002), Marga (2003 şi 2004) şi Brădăţel (2005).

  • Pentru mai multe poze luaţi arhiva de la secţiunea poze.