Acest site este inlocuit cu cel de la adresa: www.bisericaharularadgai.ro

This site is discontinued. The new site has no English or Francais version yet but you might find useful info on the Romanian version: www.bisericaharularadgai.ro

 

Biserica filială din Ferma "Mureşul"

 

  • Prin ajutorul Domnului lucrarea la I.A.S "Muresul" a început în anul 1995 când fratele Cornel Catrinţa împreună cu o prietenă care avea rude în acest loc, au început să se întâlnească în casa unei prietene (Ardeleanu Viorica) proaspăt întoarsă la Domnul.

  • In anul 1996, dupa ce fratele Dorin Sârb a terminat cursurile de seminar a fost însarcinat din partea bisericii sa fie misionar la acestă fermă, fiind ordinat ca şi pastor misionar în vara anului 2000.

  • Lucrarea a continuat tot în casa sorei, şi datorită faptului că începuseră sa vină şi 10-15 copii fratele Dorin a început sa dea învăţături şi pentru nivelul copiilor. În anul următor alte două prietene s-au predat Lui Dumnezeu şi au fost botezate în acelasi an, 1997.

  • Adunarea s-a mărit ajungând la 10-15 de persoane plus copii. În anul următor una din surori si anume sora Ilona a oferit o cameră pentru adunare, acesta urmând sa fie sediul bisericii pentru următorii 2 ani.

  • În 1998 o familie tânară s-a întors la Dumnezeu şi în acelaşi an au început să se organizeze tabere biblice pentru copii.

  • In anul 1999 alte două prietene au primit Botetul Nou Testamental, biserica ajungând în acest moment la un număr de 8 membri. În anul urmator (2000) încă trei suflete din care doi tineri s-au pocăit în urma evanghelizării. În acelaşi an s-a format un grup de adolescenţi.

  • Un colaborator în acestă lucrare este fratele dr. Richard Redding cu soţia sa Linda care sprijinesc lucrarea de mântuire a celor pierduţi.
Ferma Mureşul se află aproximativ la 6 km depărtare de biserica noastră, în afara oraşului (in Vestul aeroportului din Arad). Din păcate ferma nu este prea uşor accesibilă deoarece 3 km de drum sunt neasfaltaţi, aşa cum se poate vedea în figura alăturată.