Acest site este inlocuit cu cel de la adresa: www.bisericaharularadgai.ro

This site is discontinued. The new site has no English or Francais version yet but you might find useful info on the Romanian version: www.bisericaharularadgai.ro

Construirea unui nou locaş de închinare

Putem spune fară nici o reţinere că biserica noastră este binecuvantată din plin de Dumnezeu. Datorită faptului că Dumnezeu a ajutat biserica noastră să achiziţioneze 2 terenuri vecine (ca rezultatat al rugăciunii fraţilor şi după multe aşteptări) şi că din anul 1996 fraţii din biserica au fost implicaţi în lucrarea de constructţie a noii clădiri, acum ne putem bucura şi de noua sală de închinare care a fost terminată complet în septembrie 2003. Acum a mai rămas de construit tronsonul frontal, balconul, de amenajat sălile anexe şi de finisat exterior intreaga nouă clădire.


Construcţia noului locaş se află in faza constructiei coridorului de intrare. Cu ajutorul Lui Dumnezeu am reuşit să terminam pina acum la nivel brut tot corpul principal (inclusiv acoperişul - aşa cum se poate vedea si in poză), in cadrul acestui tronson am finisat (si inaugurat) sala principala şi sălile de la etajele 1 si 2 şi fundaţia pentru coridurul de intrare; ar mai fi de construit brut doar partea de coridor(peste care va fi şi balconul) ce precede intrarea în sala mare.
  • Până acum biserica a fost construită de fraţi, am apelat la oameni calificaţi doar în cazul când ei au fost de nevoie absolută.
  • De remarcat a fost şi ajutorul la muncă a unor fraţi din baza armatei americane aflate în Germania. Trei dintre ei au venit (în anul 2001) şi ne-au ajutat la muncă şi cu bani. În anul 2002 mai multe familii au venit să ne ajute la muncă şi cu banii lor.

 

 

  • Poze mai multe puteţi vedea daca faceţi un click pe cele ce se văd, respectiv facând download de pa pagina cu arhive de Poze.

Orice ajutor din partea dumneavoastră ar întâmpina o mare bucurie din partea noastră şi ar contribui la grăbirea punerii în folosinţă a noii clădiri.

Vă mulţumim!