Acest site este inlocuit cu cel de la adresa: www.bisericaharularadgai.ro

This site is discontinued. The new site has no English or Francais version yet but you might find useful info on the Romanian version: www.bisericaharularadgai.ro

 

Actualitate în biserica noastră

Prin harul lui Dumnezeu, acum biserica noastră are in jur de 150 de membri, dar alături de noi se strâng la părtăşie aproximativ 35 de copii(Grupa mare: 5, Grupa mijlocie: 15 şi Grupa mica: 15) şi câţiva prieteni.

Din anul 1990, de cand avut loc prima ordinare din biserica noastră , îl avem ca păstor pe fratele Beniamin Costea, susţinut de soţia sa, sora Aurora (vezi alăturat familia Costea) .
Fratele Beniamin este ajutat de fratele pastor asistent Cornel Gheorghţă alături de soţia sa, sora Lenuţa Gheorghiţă (fratele a absolvit "Facultatea de Teologie Baptistă din Bucureşti" în vara anului 2002 şi a fost ordinat la noi în biserică pe data de 29 septembrie din acelaşi an).
În anul1999 biserica noastră s-a bucurat de o nouă ordinare de data aceasta a trei diaconi : Butar Ambrosie, Fizidean Gheorghe şi Ovidiu Martin care de atunci sunt deasemenea ajutoarele fratelui păstor si evident slujitorii bisericii.

 


  • Biserica este binecuvintată cu diferitele tipuri de formaţii muzicale care Il laudă pe Domnul şi anume: corul mixt, corul tineretului, corul bărbătesc, fanfara şi nu în ultimul rînd orchestra de mandoline.
  • Toate formaţiile bisericii fac misiuni în localitaţile din judetul nostru şi nu numai, înviorând atmosfera la evanghelizări, botezuri sau orice alte evenimente speciale ale altor biserici sau viitoare biserici.
  • În acelaşi an 1992 în biserica noastră a avut loc un curs de învăţare a semnelor pentru surdo-muţi la iniţiativa fratelui Jim Sloan, la care au participat cinci dintre tinerii noştri. Acum biserica noastră organizează întâlnirile care au scop părtaşia fraţilor şi prietenilor surdo-muţi din oraşul nostru, Arad.
  • Din anul 1996 biserica noastră este implicată în lucrarea de misiune la ferma Mureşul, o fermă de langă oraşul nostru, unde un rol important îl are lucrarea cu copii. Aceasta lucrare a adus rod şi acolo există un loc unde cei ce s-au pocăit se adună la partaşie fiind conduşi de anumiti fraţi din biserica noatră, în frunte cu fratele păstor misionar Dorin Sarb (fratele a fost ordinat ca misionar - special pentru acesta biserică - în vara anului 2000) .
  • Un grup de fraţi din biserică se strânge pentru rugăciune şi studiu în fiecare seară de maţi.
  • În biserica noastră există un grup de surori, care se întâlnesc în fiecare vineri cu o ora înainte de a incepe adunarea, pentru părtăşie şi închinare. Scopul acestor întâliri este creşterea spirituală personală, dar şi susţinerea în rugăciune a tuturor lucrărilor în care este implicată biserica noastră. Surorile care vin la aceste îmtâlniri sunt conştiente de violenţa cu care atacă Cel rău, pentru a distruge sau cel puţin a slăbi lucrarea, şi de aceea şi sustin permanent în rugăciune pe lucrătorii Domnului (pastori, diaconi, membrii ai comitetului, muncitorii de la construcţia noii clădiri, tineri şi formaţiile muzicale din biserică), pe cei bolnavi, pe cei ce trec prin perioade de încercări sau ispitiri şi întreaga biserică. Pasajele biblice pe care le studiază împreuna au scopul de a le pregăti pentru închinare. În ultimul an şi cu ajutorul Domnului şi în următorii 2 ani vom parcurge împreuna cartea Psalmilor, o carte foarte potrivită pentru a conduce la închinare. Suntem recunoscătoare pentru harul de a ne putea ruga împreună şi a fi astfel părtaşe la marea lucrare a Domnului.


MULŢUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU TOATĂ LUCRAREA PE CARE O BINECUVINTEAZĂ ÎN BISERICA NOASTRĂ!

Actualmente construim un nou locaş de închinare adecvat pentru această lucrare.