Acest site este inlocuit cu cel de la adresa: www.bisericaharularadgai.ro

This site is discontinued. The new site has no English or Francais version yet but you might find useful info on the Romanian version: www.bisericaharularadgai.ro

Evenimente

Nunta 1 Martie 2008

In data de 1 Martie 2008, in biserica noastra a avut loc cununia religioasa a fratelui Eugen Mandru cu sora Adelina Dochita. Serviciul ocazional a fost condus de fratii pastori Costea Beniamin si Ghiorghita Cornel.
Fratele Beniamin Costea a vestit cuvantul Domnului si a oficiat actul cununiei. La inchinare au participat corul mixt al bisericii, un grup de tineri si s-au recitat doua poezii.
A consemnat: fr. diacon Butar

Binecuvantare 8 iunie 2008

"Lasati copilasii sa vina la mine..." a spus Domnul Isus Cristos
In dimineata din 8 iunie 2008, familia Dreghici Ciprian si Laura, a dus la binecuvanatre pe fiul lor, Patrick Emanuel. Actul binecuvantarii a fost oficiat de fratele Todinca Raul de la biserica Metanoia si de fratele Gheorghita Cornel. Cuvantul a fost predicat de catre fratele Todinca Raul. Formatiile bisericii au cantat spre slava Domnului.
A consemnat: fr. diacon Butar

Nunta 9 August 2008

In data de 9 August 2008, in biserica noastra a avut loc cununia religioasa a fratelui Simulov Danut cu sora Mihoc Ioana. Serviciul ocazional a fost condus de fratii pastori Costea Beniamin si Gheorghita Cornel.
Fratele Beniamin Costea a vestit cuvantul Domnului si a oficiat actul cununiei. La inchinare au participat corul mixt al bisericii, un grup de tineri si s-au recitat doua poezii.
A consemnat: fr. diacon Butar

Binecuvantare 24 August 2008

In duminica din 24 august 2008, a avut loc un eveniment special: binecuvantarea surorilor gemene Victoria Lorelai si Gloria Hanna cu care Domnul a binecuvantat familia Lobont Daniel si Mihaela. Evenimentul l-am numit special deoarece de la deschiderea bisericii in 1969 nu s-au mai nascut gemeni in familiile din biserica noastra. La serviciul de inchinare a participat corul mixt, corul barbatesc si un grup de tineri. Binecuvantarea a fost oficiata de pastorii Costea Beniamin si Ton Iosif iar cuvantul Domnului a fost propovaduit de catre fratele Ton Iosif.
Dumnezeu sa binecuvinteze toti copii bisericii!
A consemnat: fr. diacon Butar

Binecuvantare 9 noiembrie 2008

In duminica din 9 noiembrie, a avut loc binecuvantarea copilasului Morar Dominic, fiul fratelui Camil si al sorei Daniela Morar. Serviciul de inchinare a fost impodobit prin cantarile formatilor bisericii; s-au recitat poezii. Actul binecuvantarii a fost oficiat de catre fratele Cornel Gheorghita, pastorul bisericii, iar Cuvantul a fost predicat de catre fratele Stancu Dragomir, fost pastor al bisericii noastre.
Multumim Doamne pentru copiii nostri!!!!
A consemnat: fr. diacon Butar

Botez 16 noiembrie 2008

In data de 16 noiembrie 2008, familia bisericii noastre, a crescut numeric prin marturisirea credintei in matuirea prin jertfa Domnului isus Cristos a doua suflete tinere: Catrinta Lucian si Romcea Gratiana. Fanfara bisericii, corul mixt, corul barbatesc au slujit la inchinare. Cuvantul Domnului a fost vestit de pastorul bisericii fratele Costea Beniamin care a si oficiat actul botezului.
A consemnat: fr. diacon Butar

EVENIMENT JUBILIAR

LA SFARSITUL LUNII IULIE, VOM AVEA 100 DE ANI DE LA INFIINTAREA BISERICII SI 40 DE ANI DE LA REDESCHIDEREA BISERICII.

Misiune Serbia 31 mai 2009

In duminica din 31 mai 2009, un grup de 4 frati din biserica Domnului din Gai au facut o misiune la biserica baptista din satul Nicolinci din Serbia.Scopul acestei misiuni a fost acela de a cunoaste realitatile din aceasta biserica in vederea unei viitoare lucrari misionare in aceasta localitate. In urma prezentarii la comitetul bisericii a celor vazute la fata locului, comitetul a luat hotararea ca o duminica pe luna sa sprijinim lucrarea Domnului in aceasta biserica. Lucrarea se face prin vizite in familii, un serviciu divin in biserica, discutii personale cu oamenii dornici sa cunoasca mai mult pe Domnul Isus si Cuvantul lui Dumnezeu. Aceasta lucrare face parte dintr-un plan mai amplu care are in vedere revigorarea bisericilor baptiste din localitatile cu populatie romana din aceasta parte a Serbiei. Grupul de frati a fost format din: Ratiu Silviu, Butar Alex, Octavian Catrinta si Butar Ambrosie, impreuna cu un grup de frati de la biserica Dragostea.
A consemnat: fr. diacon Butar

Botez Nou Testamental 7 iunie 2009

In prima duminica a lunii iunie in biserica noastra a avut loc un botez Nou Testamental. Au marturisit credinta in Domnul Isus Cristos si au intrat in apa botezului cinci dintre tinerii bisericii: Sangerean Claudia, Martin Lorena, Sarb Natanael, Fizedean Casian si Fizedean Alin. Domnul sa ii binecuvanteze cu o frumoasa si lunga viata de credinta, prin care se continuea marturia lor. Formatiile bisericii, famfara, corul mixt si corul barbatesc au impodobit programul alaturi de clasa XII A de la Liceul Baptist "Alexa Popovici" si alte duete si poezii..
Cuvantul Domnului a fost vestit de fratele pastor Costea Beniamin care a si oficiat actul botezului.
Glorie Domnului! Amin!
A consemnat: fr. diacon ButarEvenimente din perioada 2005-2008